Home Zorgaanbod Logeeropvang
Logeeropvang

Logeeropvang

Kijk Mij zorgboerderij heeft één keer per maand plek voor maximaal 6 kinderen en jongeren. Het logeergedeelte heeft 5 slaapkamers, een ruime badkamer, keuken en een grote woonkamer.

Activiteiten

We bieden een fijn plek waar we veel buiten zijn, dieren voeren en verzorgen en waar we activiteiten aanbieden waarin iedereen zijn energie kwijt kan.

Naast lekker buitenspelen, dieren verzorgen en knutselen, is er ook ruimte voor polsstokspringen, ei zoeken, hutten bouwen, kampvuur maken, boogschieten, spijkerslaan en nog veel meer andere buiten activiteiten. 

polsstokspringen

Polsstokspringen

huttenbouwen

Hutten bouwen

Boogschieten

Boogschieten

Dierenverzorging

Dierenverzorgen

uitstapjes

Uitstapjes

Eieren zoeken

Eieren zoeken

Kampvuur

Kampvuur

Spijkerslaan

Spijkerslaan

buitenspelen

Buitenspelen

Creativiteit

Knutselen

Voor wie?

We bieden logeermogelijkheden voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar met een lichtverstandelijke beperking, gedragsproblematiek, en ontwikkelingsproblematiek passende bij o.a. ADHD en ASS (ASS (PDD-NOS, Asperger, Klassiek Autisme).
Uitsluitinsgronden zijn rolstoel gebonden kinderen en kinderen die afhankelijk zijn van voorbehouden handelingen.

Logeren is leuk als het kind zich veilig en op zijn gemak voelt, daarom starten we met een kennismaking. Er wordt met aandacht gekeken naar de samenstelling van de logées, waarbij we rekening houden met de wensen van u kind.

“Met de 5 logeerkamers kunnen wij kinderen en jongeren bij ons laten logeren in een fijne en warme omgeving en daarmee de thuissituatie ontlasten als dat nodig is”