Home Zorgaanbod Dagbesteding
Dagbesteding

Dagbesteding

Dagbesteding is één van de onderdelen binnen het zorgaanbod op ‘Kijk Mij’ zorgboerderij. We gaan met elkaar in actie. Natuurlijk mogen we af en toe ook genieten van een welverdiende pauze en trots zijn op wat we gedaan hebben! Centraal staat tijdens de dagbesteding dat kinderen en jongvolwassen op positieve wijze gestimuleerd worden om zijn/haar kwaliteiten te ontwikkelen en te kunnen toepassen in het dagelijkse leven. Zodat je tegen je zelf kan zeggen ‘Kijk Mij’.

“Een zinvolle dagbesteding is erg belangrijk, voor zowel jong en oud. Bij Kijk Mij besteed je je dag nuttig, maar moet je óók plezier maken! Dat hoort er net zo goed bij!”

Onze activiteiten

Dierenverzorging

Dierenverzorging

Creativiteit

Creatieve vaardigheden

Houtkloven

Houtkloven

Sport & Spel

Sport en spel

Moestuin

Moestuinieren

Tools Kijk mij

Houtbewerking

Bakken & Koken

Koken en bakken

(terrein en machine) Onderhoud

Voor wie?

Kijk Mij zorgboerderij biedt 4 dagen per week (maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag) dagbesteding aan groepen van maximaal 6 kinderen en of jongvolwassenen met een mentale en of (in mindere mate) een fysieke beperking. Voorbeelden zijn cliënten met gedragsproblematiek, ADHD, ASS (PDD-NOS, Asperger, Klassiek Autisme), algehele ontwikkelingsachterstand en verstandelijke beperking.
Uitsluitinsgronden zijn rolstoel gebonden cliënten en cliënten die afhankelijk zijn van voorbehouden handelingen.